aiguamurcia tarragona provincia

Ofertas de Trabajo en Aiguamurcia Tarragona Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Aiguamurcia Tarragona Provincia. Disponemos de 87 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company
VENANCI MONCADA, S.L. Salomó, Tarragona provincia

operario cadena matanza

- Operari para cadena de matanza. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Operario para cadena de matanza de animal.
23-01-2020icon arrow right

operario cadena matanza

Operari para cadena de matanza. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Operario para cadena de matanza de animal.
VENANCI MONCADA, S.L. - Salomó, Tarragona provincia
23-01-2020
logo company

RECEPCIONISTA-LIMPIEZA HOTEL RURAL

- Se precisa para pequeño hotel rural ubicado en la zona del Baix Penedés, una persona para la gestión de reservas, atención al huésped, desayunos y limpieza de…
19-01-2020icon arrow right

RECEPCIONISTA-LIMPIEZA HOTEL RURAL

Se precisa para pequeño hotel rural ubicado en la zona del Baix Penedés, una persona para la gestión de reservas, atención al huésped, desayunos y limpieza de…
19-01-2020
logo company
Oficina de Treball del SOC Roda de Barà, Tarragona provincia

EDUCADORS SOCIALS

- Es necessita Educador Social a Roda de Berà, amb vehicle propi. Planificació i execució d'activitats, decorar el centre segons festivitats, treball en equip…
27-01-2020icon arrow right

EDUCADORS SOCIALS

Es necessita Educador Social a Roda de Berà, amb vehicle propi. Planificació i execució d'activitats, decorar el centre segons festivitats, treball en equip…
Oficina de Treball del SOC - Roda de Barà, Tarragona provincia
27-01-2020
logo company

BOTIGUER/A FIRA

- Busquem botiguer/a per stand de souvenirs per treballar dissabtes i diumenges al poble de Santes Creus a partir de febrer. Detall de les funcions del treball.
05-12-2019icon arrow right

BOTIGUER/A FIRA

Busquem botiguer/a per stand de souvenirs per treballar dissabtes i diumenges al poble de Santes Creus a partir de febrer. Detall de les funcions del treball.
05-12-2019
logo company

MAQUINISTA/TRACTORISTA

- Es busca persona amb experència amb la conducció de tractors i altre tipus de maquinària per feines de camp (llaurar, ensulfatar, desbrossaments...).
08-01-2020icon arrow right

MAQUINISTA/TRACTORISTA

Es busca persona amb experència amb la conducció de tractors i altre tipus de maquinària per feines de camp (llaurar, ensulfatar, desbrossaments...).
08-01-2020
logo company
RESIDENCIA SANTA TERESA Valls, Tarragona provincia

TECNIC EN ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL

- Es necessita un TASCO per realitzar les activitats d'animació en una residencia de la tercera edat. Ofertes per a persones amb discapacitats.
07-01-2020icon arrow right

TECNIC EN ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL

Es necessita un TASCO per realitzar les activitats d'animació en una residencia de la tercera edat. Ofertes per a persones amb discapacitats.
RESIDENCIA SANTA TERESA - Valls, Tarragona provincia
07-01-2020