alcanar tarragona provincia

Ofertas de Trabajo en Alcanar Tarragona Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Alcanar Tarragona Provincia. Disponemos de 41 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company

AUXILIAR DE MANTENIMENT I VIGILANT:CENTRE IRTA SCR

- Executar el manteniment preventiu i correctiu del centre en coordinació amb la persona que actua com a encarregat de manteniment Funcions específiques com a…
12-09-2019icon arrow right

AUXILIAR DE MANTENIMENT I VIGILANT:CENTRE IRTA SCR

Executar el manteniment preventiu i correctiu del centre en coordinació amb la persona que actua com a encarregat de manteniment Funcions específiques com a…
logo company
Oficina de Treball del SOC Amposta, Tarragona provincia

TÈCNIC/A EN SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL

- Empresa d’Amposta cerca, 1 TÈCNIC/A EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS per treballar a Amposta i Tortosa (amb la titulació universitària en RPL o el CFGS en…
07-08-2019icon arrow right

TÈCNIC/A EN SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL

Empresa d’Amposta cerca, 1 TÈCNIC/A EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS per treballar a Amposta i Tortosa (amb la titulació universitària en RPL o el CFGS en…
Oficina de Treball del SOC - Amposta, Tarragona provincia
07-08-2019
logo company

Oficiales Carniceros/as

- SE BUSCA OFICIALES DE CARNICERIA CON EXPERIENCIA DE 5 AÑOS. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
29-08-2019icon arrow right

Oficiales Carniceros/as

SE BUSCA OFICIALES DE CARNICERIA CON EXPERIENCIA DE 5 AÑOS. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
29-08-2019
logo company
Institut Mèdic Amposta Amposta, Tarragona provincia

Auxiliar de Clínica

- Busquem auxiliar de clínica per a centre mèdic a Amposta. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
03-09-2019icon arrow right

Auxiliar de Clínica

Busquem auxiliar de clínica per a centre mèdic a Amposta. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
Institut Mèdic Amposta - Amposta, Tarragona provincia
03-09-2019
logo company
TEMPORAL TRANSFER E.T.T., S.L. Alcanar, Tarragona provincia

PEÓ GRANJA

- Granja ubicada a la comarca del Montsià necessita incorporar peó granja. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
18-09-2019icon arrow right

PEÓ GRANJA

Granja ubicada a la comarca del Montsià necessita incorporar peó granja. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
TEMPORAL TRANSFER E.T.T., S.L. - Alcanar, Tarragona provincia
18-09-2019
logo company
CEM LA FANECADA S.L Alcanar, Tarragona provincia

Monitor Natació Activitats Dirigides i Socorrista

- Es necessita perfil professional que acrediti competències en totes o alguna de les activitats següents amb disponibilitat a partir de setembre:
19-07-2019icon arrow right

Monitor Natació Activitats Dirigides i Socorrista

Es necessita perfil professional que acrediti competències en totes o alguna de les activitats següents amb disponibilitat a partir de setembre:
CEM LA FANECADA S.L - Alcanar, Tarragona provincia
19-07-2019