benicarlo castellon provincia

Ofertas de Trabajo en Benicarlo Castellon Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Benicarlo Castellon Provincia. Disponemos de 14 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company

Oficiales Carniceros/as

- SE BUSCA OFICIALES DE CARNICERIA CON EXPERIENCIA DE 5 AÑOS. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
29-08-2019icon arrow right

Oficiales Carniceros/as

SE BUSCA OFICIALES DE CARNICERIA CON EXPERIENCIA DE 5 AÑOS. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
29-08-2019
logo company
TEMPORAL TRANSFER E.T.T., S.L. Alcanar, Tarragona provincia

PEÓ GRANJA

- Granja ubicada a la comarca del Montsià necessita incorporar peó granja. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
18-09-2019icon arrow right

PEÓ GRANJA

Granja ubicada a la comarca del Montsià necessita incorporar peó granja. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
TEMPORAL TRANSFER E.T.T., S.L. - Alcanar, Tarragona provincia
18-09-2019
logo company
CEM LA FANECADA S.L Alcanar, Tarragona provincia

Monitor Natació Activitats Dirigides i Socorrista

- Es necessita perfil professional que acrediti competències en totes o alguna de les activitats següents amb disponibilitat a partir de setembre:
19-07-2019icon arrow right

Monitor Natació Activitats Dirigides i Socorrista

Es necessita perfil professional que acrediti competències en totes o alguna de les activitats següents amb disponibilitat a partir de setembre:
CEM LA FANECADA S.L - Alcanar, Tarragona provincia
19-07-2019
logo company
Dreiskel Biodinamica Ulldecona, Tarragona provincia

Peó Agricola

- Torn de matí/ Torn de tarda 15 díes de prova i si és supera és fará contractació de 3 mesos. Ofertes per a persones amb discapacitats. TÍTOL FP DE GRAU MIG.
04-10-2019icon arrow right

Peó Agricola

Torn de matí/ Torn de tarda 15 díes de prova i si és supera és fará contractació de 3 mesos. Ofertes per a persones amb discapacitats. TÍTOL FP DE GRAU MIG.
Dreiskel Biodinamica - Ulldecona, Tarragona provincia
04-10-2019
logo company
Oficina de Treball del SOC Alcanar, Tarragona provincia

TERAPEUTES OCUPACIONALS

- Empresa d’Alcanar cerca, 2 TERAPEUTES OCUPACIONALS (amb titulació universitària en teràpia ocupacional, 1 any d’experiència, coneixements de castellà i català i…
16-09-2019icon arrow right

TERAPEUTES OCUPACIONALS

Empresa d’Alcanar cerca, 2 TERAPEUTES OCUPACIONALS (amb titulació universitària en teràpia ocupacional, 1 any d’experiència, coneixements de castellà i català i…
Oficina de Treball del SOC - Alcanar, Tarragona provincia
16-09-2019
logo company
TEMPORAL TRANSFER, ETT, SL Ulldecona, Tarragona provincia

SOLDADOR/A COMARCA MONTSI'A

- Empresa ubicada a la comarca del Montsià necessita incorporar perfils de soldadura en experiència en el sector. Ofertes per a persones amb discapacitats.
24-09-2019icon arrow right

SOLDADOR/A COMARCA MONTSI'A

Empresa ubicada a la comarca del Montsià necessita incorporar perfils de soldadura en experiència en el sector. Ofertes per a persones amb discapacitats.
TEMPORAL TRANSFER, ETT, SL - Ulldecona, Tarragona provincia
24-09-2019