guissona lleida provincia

Ofertas de Trabajo en Guissona Lleida Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Guissona Lleida Provincia. Disponemos de 40 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company

PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~

- Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~. Jornada laboral de lunes a sábado. Formación a cargo de la empresa.
28-11-2019icon arrow right

PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~

Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~. Jornada laboral de lunes a sábado. Formación a cargo de la empresa.
28-11-2019
logo company

ADMINISTRATIVA

- Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ADMINISTRATIVA AMB TASQUES D'ENTRAR FACTURES, MOVIMENTS BANCARIS, ATENCIÓ AL…
21-09-2019icon arrow right

ADMINISTRATIVA

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ADMINISTRATIVA AMB TASQUES D'ENTRAR FACTURES, MOVIMENTS BANCARIS, ATENCIÓ AL…
21-09-2019
logo company
GESTORIA JOUNOU S.L. Tàrrega, Lleida provincia

auxiliar administrativa- recepcionista

- Suxiliar administrativa recepcionista per Tarrega i Torrefarrera. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
10-10-2019icon arrow right

auxiliar administrativa- recepcionista

Suxiliar administrativa recepcionista per Tarrega i Torrefarrera. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
GESTORIA JOUNOU S.L. - Tàrrega, Lleida provincia
10-10-2019
logo company
AUXILIAR ADMINISTRATIVA Tàrrega, Lleida provincia

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA - RECEPCIONISTA

- Es solicita Auxiliar administratiu/va a mitja jornada per a la introduccio de factures, gestió d'articles i control d'estoc *****IMPRESCINDIBLE CURRICULUM VITAE…
30-09-2019icon arrow right

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA - RECEPCIONISTA

Es solicita Auxiliar administratiu/va a mitja jornada per a la introduccio de factures, gestió d'articles i control d'estoc *****IMPRESCINDIBLE CURRICULUM VITAE…
AUXILIAR ADMINISTRATIVA - Tàrrega, Lleida provincia
30-09-2019
logo company
Oficina de Treball del SOC Tàrrega, Lleida provincia

FUSTERS

- Experiència en el sector de fusteria. Fusteria i tractament de la fusta. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
07-11-2019icon arrow right

FUSTERS

Experiència en el sector de fusteria. Fusteria i tractament de la fusta. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
Oficina de Treball del SOC - Tàrrega, Lleida provincia
07-11-2019
logo company
ALOHA MENTAL ARITHMETIC Tàrrega, Lleida provincia

Mestre/a

- Docent en activitat d'estimulació cognitiva en nens i nenes d'educació infantil i primària. Ofertes per a persones amb discapacitats.
05-12-2019icon arrow right

Mestre/a

Docent en activitat d'estimulació cognitiva en nens i nenes d'educació infantil i primària. Ofertes per a persones amb discapacitats.
ALOHA MENTAL ARITHMETIC - Tàrrega, Lleida provincia
05-12-2019