lloret de mar girona provincia

Ofertas de Trabajo en Lloret De Mar Girona Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Lloret De Mar Girona Provincia. Disponemos de 153 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company
Corporació de Salut del Maresme i la Selva Blanes, Girona provincia

Auxiliar Infermeria

- La vacant d'auxiliar d'infermeria és pel nostre sociosanitari sant jaume de blanes on disposem de 81 llits de residència assistida i 23 llits de llarga estada.
17-01-2020icon arrow right

Auxiliar Infermeria

La vacant d'auxiliar d'infermeria és pel nostre sociosanitari sant jaume de blanes on disposem de 81 llits de residència assistida i 23 llits de llarga estada.
Corporació de Salut del Maresme i la Selva - Blanes, Girona provincia
17-01-2020
logo company

SOCORRISTA per càmping

- Vigilància de la zona de la piscina assistència als clients en cas de necessitat. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
16-01-2020icon arrow right

SOCORRISTA per càmping

Vigilància de la zona de la piscina assistència als clients en cas de necessitat. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
logo company

ARQUITECTE/A

- Elaboració i control de projectes per empresa hotelera i construcció a Lloret. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
14-01-2020icon arrow right

ARQUITECTE/A

Elaboració i control de projectes per empresa hotelera i construcció a Lloret. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
14-01-2020
logo company

Mecànic de l'automoció

- Ajudant de mecànic de l'automoció. Amb posibilitat d'entrar a formar part de l'equip de mecànica. Ofertes per a persones amb discapacitats.
14-01-2020icon arrow right

Mecànic de l'automoció

Ajudant de mecànic de l'automoció. Amb posibilitat d'entrar a formar part de l'equip de mecànica. Ofertes per a persones amb discapacitats.
ANTONI FAURIA S.L - Lloret de Mar, Girona provincia
14-01-2020
logo company
Oficina de Treball del SOC Blanes, Girona provincia

METGES, MEDICINA GENERAL

- No indicat Nombre de pagues: Nivell professional:TÈCNICS I SENSE CATEGORIA LABORAL DETERMINADA. Ofertes per a persones amb discapacitats.
17-01-2020icon arrow right

METGES, MEDICINA GENERAL

No indicat Nombre de pagues: Nivell professional:TÈCNICS I SENSE CATEGORIA LABORAL DETERMINADA. Ofertes per a persones amb discapacitats.
Oficina de Treball del SOC - Blanes, Girona provincia
17-01-2020
logo company

INFORM ESTACIONS RENFE MALGRAT I BLANES DISCAP

- INFORMACIÓ EN ESTACIONS DE MALGRAT I BLANES. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ES VALORARÀ EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR.
22-01-2020icon arrow right

INFORM ESTACIONS RENFE MALGRAT I BLANES DISCAP

INFORMACIÓ EN ESTACIONS DE MALGRAT I BLANES. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ES VALORARÀ EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR.
22-01-2020
logo company
*Nombre Oculto* Lloret De Mar

Animador infantil

- Para este trabajo necesitarás ofrecerte como animador infantil exactamente en Lloret de Mar (provincia de Girona). Imprescindible experiencia previa. Empresa dedicada a servicios ofrecidos por animadores infantiles y otr ...
02-11-2019icon arrow right

Animador infantil

Para este trabajo necesitarás ofrecerte como animador infantil exactamente en Lloret de Mar (provincia de Girona). Imprescindible experiencia previa. Empresa dedicada a servicios ofrecidos por animadores infantiles y otr ...
*Nombre Oculto* - Lloret De Mar
02-11-2019
logo company
Jobleads Lloret de Mar

Mecànic de l'automoció

- Mecànic de l'automoció Data publicació 14/01/2020 Empresa ANTONI FAURIA S.L Referència FA05609220 Detalls del procés Descripció Ajudant de mecànic de l'automoció. Amb posibilitat d'entrar a formar part de ...
23-01-2020icon arrow right

Mecànic de l'automoció

Mecànic de l'automoció Data publicació 14/01/2020 Empresa ANTONI FAURIA S.L Referència FA05609220 Detalls del procés Descripció Ajudant de mecànic de l'automoció. Amb posibilitat d'entrar a formar part de ...
Jobleads - Lloret de Mar
23-01-2020