tarrega lleida provincia

Ofertas de Trabajo en Tarrega Lleida Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Tarrega Lleida Provincia. Disponemos de 72 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company

PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~

- Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~. Jornada laboral de lunes a sábado. Formación a cargo de la empresa.
28-11-2019icon arrow right

PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~

Residente en provincia del puesto vacante. PERSONAL DE SUPERMERCADO en Tàrrega y Cervera~. Jornada laboral de lunes a sábado. Formación a cargo de la empresa.
28-11-2019
logo company

ADMINISTRATIVA

- Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ADMINISTRATIVA AMB TASQUES D'ENTRAR FACTURES, MOVIMENTS BANCARIS, ATENCIÓ AL…
21-09-2019icon arrow right

ADMINISTRATIVA

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. ADMINISTRATIVA AMB TASQUES D'ENTRAR FACTURES, MOVIMENTS BANCARIS, ATENCIÓ AL…
21-09-2019
logo company
GESTORIA JOUNOU S.L. Tàrrega, Lleida provincia

auxiliar administrativa- recepcionista

- Suxiliar administrativa recepcionista per Tarrega i Torrefarrera. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
10-10-2019icon arrow right

auxiliar administrativa- recepcionista

Suxiliar administrativa recepcionista per Tarrega i Torrefarrera. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
GESTORIA JOUNOU S.L. - Tàrrega, Lleida provincia
10-10-2019
logo company
AUXILIAR ADMINISTRATIVA Tàrrega, Lleida provincia

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA - RECEPCIONISTA

- Es solicita Auxiliar administratiu/va a mitja jornada per a la introduccio de factures, gestió d'articles i control d'estoc *****IMPRESCINDIBLE CURRICULUM VITAE…
30-09-2019icon arrow right

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA - RECEPCIONISTA

Es solicita Auxiliar administratiu/va a mitja jornada per a la introduccio de factures, gestió d'articles i control d'estoc *****IMPRESCINDIBLE CURRICULUM VITAE…
AUXILIAR ADMINISTRATIVA - Tàrrega, Lleida provincia
30-09-2019
logo company
Castell del Remei S.L. Penelles, Lleida provincia

Atenció al Client i Dpt. de Comunicació

- Atenció a la botiga del celler, atenció visites i suport Departament de Comunicació. Ofertes per a persones amb discapacitats. Atenció de la botiga del celler:
04-11-2019icon arrow right

Atenció al Client i Dpt. de Comunicació

Atenció a la botiga del celler, atenció visites i suport Departament de Comunicació. Ofertes per a persones amb discapacitats. Atenció de la botiga del celler:
Castell del Remei S.L. - Penelles, Lleida provincia
04-11-2019
logo company

Auxiliar Administratriu

- Gestió de comandes i albarans, atenció telefònica i presencial al client, gestió logística... Ofertes per a persones amb discapacitats.
02-12-2019icon arrow right

Auxiliar Administratriu

Gestió de comandes i albarans, atenció telefònica i presencial al client, gestió logística... Ofertes per a persones amb discapacitats.
S.A.T V-V "CAL VALLS" - Vilanova de Bellpuig, Lleida provincia
02-12-2019