tortosa tarragona provincia

Ofertas de Trabajo en Tortosa Tarragona Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Tortosa Tarragona Provincia. Disponemos de 48 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company

Dependent/Dependenta

- Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Gasco joguines és una empresa de joguets i productes per la cura del bebè.
05-11-2019icon arrow right

Dependent/Dependenta

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Gasco joguines és una empresa de joguets i productes per la cura del bebè.
Almacenes Gasco - Tortosa, Tarragona provincia
05-11-2019
logo company
Fleca-cafeteria Tortosa Tortosa, Tarragona provincia

Depenent-a fleca-cafeteria

- Atenció al públic, preparació de productes i manteniment del local. Durada inicial contracte de 6 mesos amb possibilitat de contracte indefinit, preferentment…
16-09-2019icon arrow right

Depenent-a fleca-cafeteria

Atenció al públic, preparació de productes i manteniment del local. Durada inicial contracte de 6 mesos amb possibilitat de contracte indefinit, preferentment…
Fleca-cafeteria Tortosa - Tortosa, Tarragona provincia
16-09-2019
logo company

Técnico Desarrollo Proyectos FTTH

- Necesitamos incorporar a un especialista en telecomunicaciones del sector fibra óptica para desarrolar proyectos por la zona de Tortosa.
19-09-2019icon arrow right

Técnico Desarrollo Proyectos FTTH

Necesitamos incorporar a un especialista en telecomunicaciones del sector fibra óptica para desarrolar proyectos por la zona de Tortosa.
19-09-2019
logo company
Oficina de Treball del SOC Horta de Sant Joan, Tarragona provincia

ESQUILADORS

- Esquilar les ovelles Disponibilitat de viatjar per tota la provincia. No indicat Nombre de pagues: Nivell professional:TÈCNICS I SENSE CATEGORIA LABORAL…
26-11-2019icon arrow right

ESQUILADORS

Esquilar les ovelles Disponibilitat de viatjar per tota la provincia. No indicat Nombre de pagues: Nivell professional:TÈCNICS I SENSE CATEGORIA LABORAL…
Oficina de Treball del SOC - Horta de Sant Joan, Tarragona provincia
26-11-2019
logo company
CONCRETO OBRES,SLU Tortosa, Tarragona provincia

Administratiu

- Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Administratiu amb nocions de comptabilitat.
22-11-2019icon arrow right

Administratiu

Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball. Administratiu amb nocions de comptabilitat.
CONCRETO OBRES,SLU - Tortosa, Tarragona provincia
22-11-2019
logo company
MONTO BAELEC, S.L. Tortosa, Tarragona provincia

LOGISTICA I MAGATZEM

- REPARTO PROVINCIA TARRAGONA I FUNCIONS DE MAGATZEM. REPARTO D'ELECTRODOMESTICS PER PROVINCIA TARRAGONA I FUNCIONS DE MAGATZEM.
19-11-2019icon arrow right

LOGISTICA I MAGATZEM

REPARTO PROVINCIA TARRAGONA I FUNCIONS DE MAGATZEM. REPARTO D'ELECTRODOMESTICS PER PROVINCIA TARRAGONA I FUNCIONS DE MAGATZEM.
MONTO BAELEC, S.L. - Tortosa, Tarragona provincia
19-11-2019