vacarisses barcelona provincia

Ofertas de Trabajo en Vacarisses Barcelona Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Vacarisses Barcelona Provincia. Disponemos de 805 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company
Oficina de Treball del SOC Vacarisses, Barcelona provincia

AUXILIARS D'INFERMERIA

- AUXILIAR D'INFERMERIA PER RESIDÈNCIA A VACARISSES. IMPRESCINCIBLE TITULACIÓ CFGM I VEHICLE PROPI PER ARRIBAR AL CENTRE DE TREBALL. TÍTOL FP DE GRAU MIG.
20-01-2020icon arrow right

AUXILIARS D'INFERMERIA

AUXILIAR D'INFERMERIA PER RESIDÈNCIA A VACARISSES. IMPRESCINCIBLE TITULACIÓ CFGM I VEHICLE PROPI PER ARRIBAR AL CENTRE DE TREBALL. TÍTOL FP DE GRAU MIG.
Oficina de Treball del SOC - Vacarisses, Barcelona provincia
20-01-2020
logo company

Auxiliar de geriatria

- Cerquem auxiliar de geriatria per a suplència d'una baixa (incorporació al gener). Altres serveis a les persones. Ofertes per a persones amb discapacitats.
09-01-2020icon arrow right

Auxiliar de geriatria

Cerquem auxiliar de geriatria per a suplència d'una baixa (incorporació al gener). Altres serveis a les persones. Ofertes per a persones amb discapacitats.
Masia Ventayol SL - Vacarisses, Barcelona provincia
09-01-2020
logo company

Administratiu/va amb DISCAPACITAT

- Administratiu/va del Departament de Planificació. Estar en disposició del certificat de discapacitat o incapacitat permanent.
24-01-2020icon arrow right

Administratiu/va amb DISCAPACITAT

Administratiu/va del Departament de Planificació. Estar en disposició del certificat de discapacitat o incapacitat permanent.
24-01-2020
logo company
TECNOGRAFICA Y MAQUINARIA S.A. Castellbell i el Vilar, Barcelona provincia

PEÓN DE PRODUCCIÓN PARA EMPRESA DE ARTES GRÁFICAS

- Peón de producción para empresa de artes gráficas a la fabricación de envases de cartón. Ofertes per a persones amb discapacitats.
08-01-2020icon arrow right

PEÓN DE PRODUCCIÓN PARA EMPRESA DE ARTES GRÁFICAS

Peón de producción para empresa de artes gráficas a la fabricación de envases de cartón. Ofertes per a persones amb discapacitats.
TECNOGRAFICA Y MAQUINARIA S.A. - Castellbell i el Vilar, Barcelona provincia
08-01-2020
logo company

Atención telefónica

- Atención telefónica a los clientes, asesoramiento clientes, verificación de datos clientes. Ofertes per a persones amb discapacitats.
21-01-2020icon arrow right

Atención telefónica

Atención telefónica a los clientes, asesoramiento clientes, verificación de datos clientes. Ofertes per a persones amb discapacitats.
21-01-2020
logo company
COMERÇ DE TERRASSA Terrassa, Barcelona provincia

ENCARREGAT/DA TERRASSA

- Establiment de Terrassa cerca encarregat/da a jornada completa. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
24-01-2020icon arrow right

ENCARREGAT/DA TERRASSA

Establiment de Terrassa cerca encarregat/da a jornada completa. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
COMERÇ DE TERRASSA - Terrassa, Barcelona provincia
24-01-2020