tordera barcelona provincia

Ofertas de Trabajo en Tordera Barcelona Provincia

Descubre en nuestra bolsa de empleo las ofertas de trabajo de Tordera Barcelona Provincia. Disponemos de 161 puestos de trabajo cerca de ti.
logo company
AQUATEL TOURISTIC SERVICE Santa Susanna, Barcelona provincia

Recepcionista de Nit - Hotel

- Busquem recepcionista de nit per als nostres hotels situats a Santa Susanna, Malgrat i Pineda de Mar. Indispensable idiomes i experiència prèvia.
08-01-2020icon arrow right

Recepcionista de Nit - Hotel

Busquem recepcionista de nit per als nostres hotels situats a Santa Susanna, Malgrat i Pineda de Mar. Indispensable idiomes i experiència prèvia.
AQUATEL TOURISTIC SERVICE - Santa Susanna, Barcelona provincia
08-01-2020
logo company

Camioner

- Treballs de transport i distrïbuició de materials de construcció a obres. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
03-01-2020icon arrow right

Camioner

Treballs de transport i distrïbuició de materials de construcció a obres. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
logo company

PAGES - TRACTORISTA

- FORMAR PART DE L'EQUIP QUE FA POSSIBLE ELS DIFERENTS CULTIUS DE L'EMPRESA: FEINES AMB TRACTOR, MOTICULTORS I EL QUE CALGUI. Detall de les funcions del treball.
31-12-2019icon arrow right

PAGES - TRACTORISTA

FORMAR PART DE L'EQUIP QUE FA POSSIBLE ELS DIFERENTS CULTIUS DE L'EMPRESA: FEINES AMB TRACTOR, MOTICULTORS I EL QUE CALGUI. Detall de les funcions del treball.
Petit Plà S.L. - Palafolls, Barcelona provincia
31-12-2019
logo company
Corporació de Salut del Maresme i la Selva Blanes, Girona provincia

Auxiliar Infermeria

- La vacant d'auxiliar d'infermeria és pel nostre sociosanitari sant jaume de blanes on disposem de 81 llits de residència assistida i 23 llits de llarga estada.
17-01-2020icon arrow right

Auxiliar Infermeria

La vacant d'auxiliar d'infermeria és pel nostre sociosanitari sant jaume de blanes on disposem de 81 llits de residència assistida i 23 llits de llarga estada.
Corporació de Salut del Maresme i la Selva - Blanes, Girona provincia
17-01-2020
logo company
ARTEA MEDIAMBIENT, S.L. Tordera, Barcelona provincia

Gestió d’obres i licitacions

- Gestió documental d’obres i gestió de l’àrea de licitacions. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
29-12-2019icon arrow right

Gestió d’obres i licitacions

Gestió documental d’obres i gestió de l’àrea de licitacions. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
ARTEA MEDIAMBIENT, S.L. - Tordera, Barcelona provincia
29-12-2019
logo company
Tècniques i Recuperacions del Gironès Palafolls, Barcelona provincia

Peó amb discapacitat (Palafolls)

- Operari de triatge i conductor de vehicles elevadors. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
21-11-2019icon arrow right

Peó amb discapacitat (Palafolls)

Operari de triatge i conductor de vehicles elevadors. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.
Tècniques i Recuperacions del Gironès - Palafolls, Barcelona provincia
21-11-2019